ELKE ZATERDAGMORGEN,
OM HALF NEGEN UIT BED.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
BADMINTONTRAINIG GEVEN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
NIKS ANDERS DOEN DAN BADMINTON.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
ER WEER VOOR ONS ZIJN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
SAMEN TRAINEN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
VOOR ONS KLAAR STAAN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
SAMEN EEN BEETJE ONNOZEL DOEN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
ONS TRAINING GEVEN.
ELKE ZATERDAGMORGEN,
NIKS ANDERS DAN BADMINTON.
HET SEIZOEN IS BIJNA GEDAAN,
NOG EEN KEER ONS TRAINING GEVEN.
HET SEIZOEN IS BIJNA GEDAAN,
BIJNA GEDAAN OM SAMEN ONNOZEL TE DOEN.
EN DAN IS DE BADMINTONTRAINING
VOOR DRIE MAANDEN GEDAAN.
LUC,IDA,JOS,JOHAN EN JEROME,
TOT BINNEN DRIE MAANDEN!!!