De groene kruin
vergeef de dode morgen niet
Een lach, hoe schitterend ook,
kan de dauw niet doen ontstaan.
Ik leef, maar verkeer ook
in verre staat van ontbinding
Er is geen liefde meer
Er is geen vriendschap
Er is slechts vernieling,
vernietiging, tot de diepste kern