Plots staat wereld precies stil..
Maar alles gaat gewoon door.
Je kunnen vastnemen, is wat ik wil.
Niets is nog 't zelfde als tevoor.
Ik praat af en toe wel nog tegen je.
In m'n hart zit en voel ik je.
En dit gevoel is zo fijn.
Maar geen antwoord meer krijgen,
dat doet zo'n pijn..