Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht

Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres


mucho: Zaterdag, maart 17, 2012 17:17
ja, het gaat niet altijd zoals we willen

een druk op de knop en gelijk de hele tent in paniek of boos

en dat is natuurlijk terecht, maar je deed het niet expres, he

dus gewoon even rustig worden
net als de ander

wat een water; je zou er bijna je duikspullen bij pakken

:P


Over dit gedicht
Auteur:  gedichtenlady Abbo 1Abbo 2GroeneSter
Gecontroleerd door:  
Gepubliceerd op:  17 maart 2012
Thema's: