met angst maar met vertrouwen
kijk ik de toekomst tegemoet
ik weet nog niet wat het worden zal
dus stap ik maar zachtjes vooruit
met angst maar met vertrouwen
stap ik de toekomst tegemoet
aarzelend stap voor stap
in de goeie richting
zachtjes met nog een hand
nodig om in te knijpen
slenterend vooruit
niet wetend waar te stappen
stap ik vooruit
een nieuwe dag
een volgende stap
een nieuw begin
een nieuwe toekomst