Als de zon weer gaat schijnen.
De groene kleur weer naar ons staat te seinen.
Dan word ik weer blij.
Want ja in de natuur voel ik me vrij.
De geur van het gras weer ruiken.
Ik zie weer mooie groene struiken.
Als de bloemknoppen weer op het punt staan te ontluiken.
Dan kijk ik weer naar de mooie groene bomen.
Het suisen van de wind weer horen.
Dan laat ik de blijheid weer in mijn hart stromen