koos koffieloos is broodloos
de eens zo goedgevulde kast
is nu door leegheid aangetast
resterende kasten gevuld met schulden
uitzicht op betere tijden is er niet
dat kan nog jaren gaan duren
dus blijf ik nog maar even schooien
bij de buren
klagen doe ik vrijwel de hele dag
heb zin in chips chocolade en cola
maar verder dan een glas water
met een plak stoet van de voedselbank
kom ik niet
armoede in nederland word grimmiger
roken is voor mij onbetaalbaar geworden
en gesprekken met de psycholoog ook
misschien spring ik wel van tien hoog
gelukkig heb ik nog een tijdje men internet
zodat ik wel wat afleiding heb nog
totdat het moment daar is gekomen
dat de stekker eruit getrokken is
www.gedichten-freaks.nl is niet beschikbaar**
:-(
** controleer of de computer verbinding heeft met het internet