het leven kan nog mooi zijn
ook al is er van binnen die pijn
weer genieten van de kleine dingen
die ons alle dagen omringen
zoals een bloem die bloeit
of het gras die groeit
we kunnen nog om zoveel geven
er zijn nog mooie dingen in t leven
de zon die voor ons schijnt
de maan die achter de wolken verdwijnt
we vinden dit alles heel normaal
zonder er eens bij stil te staan
als men weer geniet van die kleine dingen
kan men het leven weer aardig vinden
ik probeer het iedere dag
om verder te gaan met een lach
het voelt dan zoveel beter
zonder hem te vergeten
ik leef nu zelfs voor twee
want neem hem overal mee