Leeft in mij
Wijsheden zit in alles,
Ik zie en hoor het dan ook elke dag,
Waarom, ik heb geen flauw idee,
Vergelijk ik dingen die ik zag.
Gek hoe een mens gevormd wordt,
Zonder het te zien,
Maar toch ook weer wel zien,
Maar niet wetende hoe en wat het de volgende dag wordt.
Ik zit maar met me kop bij het verleden,
Hoe ben ik dan in staat de toekomst te beleven,
Wtf zeg, hoe dom kan ik zijn,
Als maar klagen... Dat gevoel voelt niet fijn.
Sukkel, als je er niks aan doet kan het ook niet veranderen.
Dus dit systeem is een upgrade renderen.
Ik voel de kracht uit mijn hart komen,
Het klopt.
Dat klopt.
Leven zonder zorgen,
Is weg rennen van,
De rug keren naar,
Of gebruik maken van,
Nemen zoals iets is,
Daar wordt men niet sterker van.
Verantwoordelijkheid nemen
Kennen,
Er naar leven,
Zodat men gelukkig kan zijn,
En liefde kunnen geven.
Dat is pas leven.
Vertrouwen hebben in je hart,
Hoe moeilijk het soms ook is,
Verleden tijd is al geweest,
Verandering begint als je start.
Wees sterk,
Hij leeft ook in jou