Bij Jan in de familie
waren ze allemaal zo anders, iets dat haar nog nooit overkwam.
Bij enkele begon Mieke zomaar ineens een gesprek,
iets wat ze voorheen nooit deed.
Ze voelt zich gelukkig en blij, als ze in hun omgeving is.
Maar ach, wat is voor haar een beslissing nemen moeilijk,
zoveel gastvrijheid is haar nog nooit overkomen.
Toch zal Mieke doorzetten en doen wat ze moet doen
omdat ze weet dat ze geen andere keuze meer heeft.