(een gedichtje voor Anneke 19
haar gedichten kan je vinden op:
Je zag er helemaal niet slecht uit
toen ik je leerde kennen, toen ik je zag,...
een vrolijke meid, dacht ik ...
maar blijkbaar, merk ik nu ...
is dat verkeerd gedacht ...
Je voelt je alleen ...
met je zorgen, je verdriet, je pijn
kan je nergens heen ...
op deze wereld ...
voel je je zo verlaten ...
want
met niemand kan je praten
over wat je bezighoudt
je denkt dat het andere mensen
koud laat
maar dat is heus niet zo!
Je voelt verdriet ...
omdat er in jou ogen
niemand is
om je tranen te drogen
maar vraag dan om hulp, meisje
mensen staan heus wel voor je klaar!
ze gaan altijd voor je paraat staan
je hoeft het maar te vragen
en ze zijn daar ...
Voel je niet verdrietig
voel je niet alleen!
met je zorgen en je pijn!
je kunt er heus wel ergens heen
Dat ben ik zeker ...
www.raissagedichten.jouwweb.nl