“de wereld gaat vergaan” is wat je tegen ons zei welke onzin is dat nu? daar moeten we toch niets van geloven …
De wereld zal eeuwig blijven bestaan … zolang er kinderen worden geboren … zolang de mensen zorgen voor leven … de wereld gaat nooit verloren …
Jij zei iets anders … en ik wist dat het onzin was de wereld? die zal toch nooit vergaan … Jij bent precies een tegenstander van dit leven …
wat wil jij ons eigenlijk wijsmaken? dat je onzin kan uitkramen dat weet ik heel goed dat je geestelijk niet zo goed bent dat weet ik ook heel goed …
En dat je ongelijk hebt dat weet ik heel zeker … de wereld … die kan toch nooit vergaan … waar houd jij je toch mee bezig daar is toch niets van aan …
Je gelooft je eigen onzin … en kraamt die uit tegen ieder van ons … het is onzin waar we moeten naar luisteren … diep vanbinnen fluister ik houd toch op met dat gezever wat daar moeten we naar luisteren
en dat doen we … met veel tegenzin …
Praat ééns gewoon en zeg niet dat de wereld zal vergaan … want! daar is heus niets van aan!
(over een jongen die in het activiteitencentrum zei dat de wereld ging vergaan op het einde van dit jaar)
(me gedichtensite word heel vernieuwd, dus momenteel zullen er niet veel gedichten op te vinden zijn ...)