Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Iedereen heeft er nood aan!
Iets waar iedereen nood aan heeft
waar geen één mens zonder kan leven …
is vriendschap …
Je kan elkander zoveel moois geven …
in eenzaamheid vergaan …
omdat mensen
je vrienden niet willen zijn …
dat doet verschrikkelijke pijn …
Maar …
zonder vriendschap
kan geen één mens bestaan …
En wie het tegendeel beweert …
die kan nu gerust ‘weg’ gaan …
Verloren ben je …
zonder vrienden om je heen …
maar met vriendschap
ben je zo gelukkig
En heus niet alleen …
Zonder vriendschap
éénzaam
vergaan in pijn …
triestig bestaan …
maar vriendschap
is een hechte band …
dat geld zowel in belgië
als in gelijk welk land …
Mensen zonder vriendschap
lijden een eenzaam leven
kunnen geen vriendschap geven …
vergaan in eenzaamheid
ben jij de enige die lijdt
Maar met vrienden om je heen
een sterke vriendschapsband …
niemand die je alleen laat
en niemand die je haat!
Zo zou het bij elk mens moeten zijn!
zo leed de wereld
geen pijn …
(aan men gedichtensite word er gewerkt: er zullen niet veel gedichten op staan ...)
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Dirk Hermans
:
Donderdag, maart 29, 2012 23:24
knap weergeven
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
23 maart 2012
Thema's:
[Vriendschap]