Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voorgoed verbroken
Met jou …
ik heb het gehad!
lang, heb ik naar je opgekeken …
maar …
je viel me nu zo aan!
onze band is
voorgoed verbroken!
Je deed me pijn!
je hebt me gekwetst
tot op het diepste van mijn ziel
het was niet nodig
dat je me zo aanviel …
maar je hebt het toch gedaan …
zonder reden …
Lang was jij mijn voorbeeldpersoon …
lang keek ik naar je op, heel gewoon …
voor mij was jij perfect
maar nu zie ik in
dat dat niet zo is …
Met een goede bedoeling
kwam ik naar je toe …
die heb jij verpest!
door zo te reageren …
ik kan het je nooit vergeven …
Lang was jij de persoon …
die mij hielp in nood …
maar nu …
ik zal uit je buurt blijven
tot mijn dood!
Ik ben te hard verschoten
je hebt me teveel pijn gedaan
daarom blijf ik boos …
Jij blijft dat niet …
een positieve eigenschap van jou …
mede daardoor …
vond ik jou perfect!
Maar nu zie ik in
‘dat is helemaal niet zo’
je hebt me te hard geraakt
en het is nog steeds niet naar mijn zin
Boos, ik ben het echt op jou …
ééns, ik hield zoveel van jou …
maar nu, na één breuk
het is voorgoed verleden tijd
in onze relatie
er zit wel deftig een breuk
Voor altijd …
(over die hoofdopvoedster uit school)
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
karinvangelder
:
Vrijdag, maart 23, 2012 18:07
minder leuke ervaring Anootje
jammer ! liefs x Karin
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
23 maart 2012
Thema's:
[Kwaad]
[JIJ]
[Heimwee]