Iedere dag, vogels fluiten
Maar mijn tranen tuiten
Soms denk je van dit is de juiste beslissing
Maar achteraf zeg je dit is echt een vergissing
Een stom misverstand die je leven overkop haalt
En dan denken dat dit je leven verder bepaald
Verliefd zijn; 1 groot spel
En opeens ben je dan weer vrijgezel
Ik heb echt spijt van wat ik heb gedaan
En dat bewijst die ene droeve traan
Ik weet dat ik er teveel over zaag
En toch zeg ik je nog 1 ding; Ik zie je graag