ken je dat gevoel?
weet je eigenlijk wel wat ik bedoel?
niet in de spiegel willen kijken,
jezelf steeds met anderen vergelijken.
steeds slap zijn,
leven met pijn?
het opgeven,
niet verder willen leven.
je verliest de moed,
je snijd en ziet bloed.
liegen tegen iedereen,
niemand die het ziet wanneer ik ween.
niet meer willen eten,
je gewicht dagelijks willen weten.
vanbinnen dood gaan,
maar toch elke dag op je benen blijven staan.