Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Haat
Als je straks gaat slapen
Ga dan met vrede in je hart
Blijf niet te lang haten
Maak je hart niet zo zwart
Laat iedereen zijn leven leiden
Zoals hij of zij dat wil
Probeer je haat te vermijden
Sta hier eens even bij stil
Want als je niet kan accepteren
Dat men een andere mening heeft
Dan gaat je haat escaleren
En gun je een ander geen geluk
Ga zelf je weg die jij wilt gaan
Maar laat een ander ook bestaan
Want verpest je eerst hun leven
Zal een ander ook niets meer om jou geven
Shadow
Reacties op dit gedicht
shadow vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
margot
:
Zondag, mei 12, 2002 02:51
zeker waar
haat haten zijn enge woorden
liefs margot
mik
:
Zaterdag, mei 11, 2002 23:26
wow, mooi man, en je hebt nog helemaal gelijk ook..
je maakt me stil..
echt een mooi gedicht
KISS!
Over dit gedicht
Auteur:
shadow
Gecontroleerd door:
maneschijn
Gepubliceerd op:
11 mei 2002
Thema's:
[Leven]
[Bedrog]