ik heb al lang een droom
even heb ik er van mogen proeven
en heb het terug moeten laten varen
maar nu heb ik terug die mooie droom
alleen weet ik niet of die binnenkort in vervulling zal gaan
zoals die keer dat ik het even heb mogen beleven
was er toen ook een beetje ziek van maar nam dit er graag bij
want wat is er mooier dan nieuw leven te kunnen schenken,
ik heb jullie 2 jammer genoeg niet tot leven kunnen brengen
jullie zijn in mijn schoot gestorven
ik heb veel verdriet om jullie gehad
het leven gaat verder en ik moet mee met de tijd
ik mag niet stil blijven zitten
ik kan alleen maar hopen dat die lange droom binnenkort mag uitkomen.