Ik kan hem niet eens vertellen dat hij in mijn hoofd klopt
En hij blijft maar kloppen
Hij wil er uit
Maar dat lukt me niet
Het gebeurt niet.
En dan spreek je hem weer
En weet je weer waarom hij boven alle jongens uit springt
Ik ben mezelf
Maar dat zeg ik dan niet
Nee, het gebeurt niet.
En dan is er zo'n stemmetje van binnen die schreeuwt:
' JAAAAAA!!!'
Maar van buiten gebeurt er weer eens niks.
Het gebeurt gewoon niet.
Waarom?