ik voel je handen nog op mijn huid
denk aan je, dag en nacht
je geur zit ook nog op mijn trui
ik had het nooit verwacht
dat jij degene ging zijn
die me weer liet schijnen
liet lachen; geen gebroken lach
de tranen liet verdwijnen
en ik heb zo dan mijn twijfels
of je het echt wel meent
bang dat je op een dag
plots weer de benen neemt
maar ik hoef nog geen relatie
ik vind het goed zoals het is
nog niet klaar om me te hechten
ik hoop dat ik me niet vergis
meer dan vriendschap, minder dan 'n relatie
zo mag het nog even blijven
zodat we beiden geen pijn hebben
en we niet alleen achterblijven