joeppieieieie
de zon schijnt en ik mag naar buiten
zie kinderen spelen hoor vogeltjes fluiten
en heb een campertje gekregen
gaan we een hoop lol mee beleven
wel moet die nog helemaal opgeknapt
net als mij
schouders er onder en opgelapt
ik verzet weer bergen werk
voel me in me element en beresterk
gaan we het hele land door toeren
en op de mooiste plekjes loeren
het hondje lief kan ook nog mee
mooi een weekje naar de zee
oohh sorry meisje rijden de trijnen niet
stap maar bij mij in geen verdriet
ben je zo moe begin je te gaapen
nog even wachten geen tijd om te slapen
want het is zo romantisch hier met z,n twee
kom we lopen nog terug naar de zee
zo zie ik het allemaal voor mij gebeuren
nog even geduld eers een busje keuren