Yoda kleine donderstraal
voor jou veel verloren
Boo's epilepsie
Maybe's noodlot
zo veel pijn
loodzwaar verdriet om te dragen
tranen, emmers vol
9-11 jouw geboorte dag
911 ook een alarmnummer
Jij bent mijn reddende Engel(se Bulldog)
één blik op jou, je broertje en zusjes
Ik was verkocht!
Met je bruine "broekje" aan
je vergeelde vacht
omdat je met je placenta had gestoeit
kleine boef!
Oma kreeg een hersenbloeding, en nog een
ik besloot te wachten op een volgend nestje
Oma had ons ook nodig
maar ik kon jou niet vergeten
spiekte dagelijks naar je foto's
verliefd tot over mijn oren!
Ik dreef Bas tot wanhoop met mijn gezeur
Bastiaan je stamboomnaam,
dat kon toch geen toeval zijn?!
Bas was om; Ga bellen voor die pup!
Je had op me gewacht!
Ik won nog net
van de kapers op de kust
Eindelijk kon ik je ontmoeten
gegroeid tot een forse brindle bengel
stapte je trots op ons af
met je grote Bullen-pyama
en maakte ons weer blij!
Mijn steun, toeverlaat, troost....
Clowntje, leermeester...
***met je platte neus blijf je de beste speurhond
zonder jou was ik allang verloren***