jij was me al meteen vergeten
had al gauw mijn plaats vervangen
ik had het moeten zien aankomen
dat ze jou al had gevangen
hij kende me al sinds 2010
was me geen enkele keer vergeten
jaloers op jou, wat boos op mij
omdat je mij plots had bezeten
jij met je oh zo lieve praat
je "dacht alleen aan mij"
wat 'n schone leugens
hetzelfde wat je tegen haar zei
hij is loyaal, betrouwbaar, lief
geeft me dag en nacht zo'n leuk gevoel
ook nog eens in alles beter
je weet best wat ik bedoel
ik ben blij dat het gedaan is
hoef jou helemaal niet meer
na vier maand vooruitgang
is 't verliefd gevoel er weer