Deze leegte voelt zo kil
Alsof ik even blind ben
Door de bomen het bos niet meer zie
Ik ben op de vlucht
Voor mijn eigen strijd
Waar gaat dat heen
Vraagt men zich af
Richting de afgrond
Verloren is mijn kracht
Verloren ben ik
Verloren in een wirwar van gedachten, van pijn
Het zal nooit meer hetzelfde zijn
Getekend, geketend
Een leven lang
Leven in een kooi
Van nodeloos verlangen
Verdrongen is het gevoel
Achter een muur
Van spijt en verdriet
Niemand die het ziet
Niemand die het erkent
Als wat het is
Een beslissing, geen vergissing
Tussen leven en dood
Dit is hoge nood