it is always been you
een roos kan mijn tuin zijn
,jij mijn hele leven
(i want to) keep you
(because) I will always love you
Ongeduldig zal ik op je wachten
ik wil maar een ding
Bij je zijn
three days in a row
te amo
pain
ik mis je liefde
ik was verloren in deze wereld
(daar was jij en) took my breath away
ik wil je niet kwijt
smile on your face
(makes me) so emotional
Mijn ogen verzonken in de jouwe
Onze handen verstrengelt,
samen een
jij laat mijn hart sneller kloppen,
stay
Ik mis je
no one knows
nobody
dat ik je vast mag pakken en fluisteren,
dat ik van je hou
run into my arms
(because I ) miss u
de wereld was van ons samen
I am yours
(would you be mine?)
(mijn) engel op aarde
hartendief
(don't) give my love away
I need you
I stay in love( i do)
and you?
geschreven voor mijn geheime liefde...