Eindelijk kan ik je dan los laten
Er was niet altijd makkelijk over te praten
Het deed me pijn zo zonder jou verder leven
Maar ik heb je het nooit kunnen geven
Dat wat je zocht heb je misschien dan toch gevonden
En je hebt je met een ander verbonden
Voor jou voel ik niets anders dan blijdschap
Voor mezelf is het toch nog wel een klap
Onbewust altijd hoop gehouden op een goede afloop
Toen ik met pijn in mijn hart bij jou afdroop
Dankzij informatie die ik onverwachts van jou kreeg
Is mijn hart nu eindelijk weer leeg
Heb nu eindelijk de rust die ik nodig had om echt door te gaan
Om echt weer volop in het leven te staan
Veel suc6 in het verdere verloop van je leven
Moge het jullie altijd goed verlopen en dat jullie genoeg met elkaar beleven.