Ervaren boek.
Niets is meer als het was,
alles is anders.
Zoveel ervaringen opgedaan,
vergat ik bijna mijn naam.
Alles is opeens nieuw,
kijk heel anders tegen dingen aan.
Zie nu in waar ik mis ging,
ben nu stil, geen woorden meer dat ik zing.
Beelden in mijn hoofd,
van de afgelopen paar dagen.
Beelden die mij op een ander pad brengen,
om zo mijn leven met liefde te verlengen.
Liefde die voor menig ander,
onzichtbaar is.
Omdat ze gewoon geen levens ervaringen hebben,
zal ik het hier voor hun eens rappen.
Ervaringen als het zien van wat ik niet wil,
beelden die mij daar bij helpen.
Maakt het voor mij zo'n verschil,
om problemen te verhelpen.
Accepteerd ik hulp van buiten af,
deed dit nooit, vond het altijd maar maf.
Maar zie nu in, die mensen en hun kennissen,
ik heb het nodig, zodat ik niet nog meer ga missen.
Afgesloten inrichtingen,
kale hokjes op bureau.
Kwamen zo de verlichtingen,
Werd ik gedraaid door een ruk aan het touw.
Kijk ik nu honderdtachtig graden om,
zie ik in waar het begon.
Weet ik ook wat ik moet doen.
Over een tijdje lachen, om toen.
Maar nu die gekheid weg,
luister wel of niet naar wat ik zeg.
Het boeit mij niet, je moet het zelf weten,
maar die ervaringen, die beelden....
Ik zal het nooit meer vergeten.
Het verdriet,
ik hoor daar niet.
Ik zag het in door het kwijl en raar gedrag van psygopaten,
Kan ik er vrij uit over praten.
Want ik heb meer in mijn mars dan dat sommige zagen,
kwam het door die zeven jaren getekend in 3 dagen.
Voor gelegt maar nu weer hoop,
Was mijn structuur echt overhoop.
Mijn ogen open zie ik op facebook hayley der oog,
Mooi dat ik het zie dat ik eerst loog.
Maar kennerlijk komt wijsheid met de dag.
Zal ik elke dag leven,
MET EEN BIG ASS LACH.
Trots op wat ik gedaan heb, dat zeker niet,
Deed mijzelf en andere zoveel verdriet,
Maar zal ze beloven, hierbij plechtig.
Die shit was veel te heftig.
Het zal nooit meer gebeuren.
Sluit ik voor narigheid de deuren.
Om zo mijn leven op goed en fout te keuren,
zal ik niet meer zeuren.
Positieve impulsen leiden zo hun wegen,
ben ik wie ik ben, en niet meer verlegen.
Duik niet meer weg in mijzelf of in een hoek,
schrijf ik ervaringen, in het ervaren boek.