Lieve pap,
ik had over jou veel zorgen
maar mijn gevoel hield ik verborgen
niemand kon voorkomen
dat jij bent afgenomen
maar toch een schuldgevoel
en vragen, een heleboel
toch moeten we verder leven
en vooral niet opgeven
want soms is het leven hard
wordt alles voor je ogen zwart
maar alles komt weer goed
alles wat je nodig hebt; een beetje moed
alles in het leven heeft een reden
zelfs het missen van familieleden
het verliezen van je vrienden
dingen die mensen eigenlijk niet verdienden…
~MissYou~
Sèra.
Rest in peace, daddy.