Alleen uit.
Alleen uit gaan,
is het beste wat er is.
Men spreekt je veel sneller aan,
Je maakt zelf ook veel snel een praatje met vreemden.
Ga je met een groep,
ben en blijf je in die groep,
misschien dat je even met iemand in contact komt,
maar verder blijft het het zelfde.
Nee alleen uit gaan is het beste,
Je leerd nieuwe mensen kennen,
Ontmoet intressante mensen met verschillende meningen,
een ieder een andere kijk op het leven.
Inspirerend gewoon,
afgelopen avond/ nacht,
Van half 11 tot 4 uur ong.
Alleen uit geweest,
en gefeest als een beest.
Oude klasgenoten van mijn zus ontmoet,
leuke meiden leren kennen,
ook weer eens gepraat met mensen van jaren terug,
en even praten, kan niemand wat schelen.
Alleen uit,
echt een aanrader,
hoe spannend het misschien ook is,
je kan er alleen maar sterker van worden.
Alleen uit,
geen rekening houden met,
je eigen tijd,
je eigen doen en laten.
Prima,
Alleen uit,
beste wat er is.