ik geraak er niet uit,
ik blijf maar draaien in de
cirkel van verdriet,
angst
en wanhoop
ik vind mijn weg niet meer
tussen het puin,
het lijkt wel alsof ik verzuip
ik draai en draai maar door
het is of ik vastzit in een kooi
een klein vogeltje
draait en draait maar door
ik vind mijn weg niet meer
ik geraak er niet meer uit .
~gedicht geschreven hoe ik me voelde als ik depressief was~