Elk levend wezen hier op Aarde heeft zijn zoektocht door het leven.
Elk levend wezen heeft een zijn van het leven.
Elk levend wezen wandelt hand in hand met zijn leven.
Elk levend wezen krijgt wat hij het leven wilt geven.
1 wezen die bevraagd het leven en laat zijn geest twijfelen in zijn geweten.
Hadden we het maar geweten, dan konden we het twijfelen vergeten.
Konden we maar wandelen, konden we maar vinden.
Geef mij een antwoord eerbiedige God
en stilletjes denk je waar wacht ik nou op.
Een vraag geeft je kracht, een antwoord beleef je zacht.
Wachten op een antwoord of een antwoord geven.
Het is de vraag “hoe wil ik het leven beleven?”
Stop het zoeken en maak een wandeling in je leven.
Beleef het Geven aan je eigen leven.
Dat doet de aarde beven zodat zij het aan je terug kan geven.
Ga dus mee met de trillingen van het leven,
en vergeet vooral niet om die liefde aan je zelf te geven.