Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Wie Is Die Vrouw
wie is die vrouw
die vrouw die ik niet ken
wie is die vrouw
die waar ik nu mee aan het mailen ben
wie is die vrouw
die ik mijn gedachten toe vertrouw
wie is die vrouw
die weet waar ik van houd
wie is die vrouw
die van mijn gedachten weet
wie is die vrouw
die zorgt dat ik niet vergeet
wie is die vrouw
die weet zoals ik ben
wie is die vrouw
die vrouw die ik niet ken
Over dit gedicht
Auteur:
dennis
Gecontroleerd door:
bkoemans
Gepubliceerd op:
01 januari 1970
Thema's:
[JIJ]
[Verliefd]
[Genegenheid]