ellen je bent er altijd voor mij
en dat maakt me echt héél blij :D
ik zal er ook ALTIJD voor je zijn
wat je ook hebt verdried of pijn
als ik zie dat jij online bent op gosupermodel
dan spring ik van men stoel een echt gesukkel xP
we hebben allebei wat problemen
en moeten we elkaar is vastnemen :)
maar echtwaar ik kan echt niet zonder jou
dus laat je me aub niet in de kou
schat als je weet wat je voor mij betekend
dan zou je verschieten maar onze vriendschap is uitstekend?
ik wilde dit ff zeggen
en je mag gerust iets terugzeggen ;)
maar echtwaar schat ik hou van je ???
xxliesbeth :)