Op de vraag waaruit kruisbanden bestaan
getwijfeld tussen pees, kraakbeen en collageen
uiteindelijk het antwoord gekregen dat het
om rafelig kraakbeen moest gaan
Op de open vraag wat of het limbisch systeem is
volgens de criticus te weinig antwoord gegeven
limbisch systeem (Latijn limbus = rand of zoom)
een groep structuren in de hersenen betrokken bij
emotie, motivatie, genot en het emotioneel geheugen
Evolutionair gezien een van de oudste delen
met ook enkele nieuwere structuren
onderdeel van de grote hersenen
Mijn lief, die wel slaagde voor hetzelfde
sprak van tsja en nog eens tsja en dat
het her in juni was en een gezamenlijke vakantie
wandelen in de Dolomieten er niet in zat