niemand verdiend het
om helemaal alleen te zijn
geen armen om je heen
om je te steunen tegen verdriet en pijn
wat iedereen wel verdiend
is een liefdevolle knuffel op zijn tijd
en opbeurende en steunende woorden
die je van nare gevoelens bevrijd
niemand verdiend het
om de grond in te worden geboord
je belogen en bezeken word
dat je hart langzaam wordt vermoord
wat iedereen wel verdiend
is respect, en dat ze hun eigen leven mogen leven
eerlijk en oprechtheid
en liefde in hun hart ontvangen, die ze zelf ook geven
niemand is helemaal perfect
want perfect bestaat echt niet
ieder mens is uniek op zijn eigen manier
dus doe elkander toch geen verdriet