Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zelfmoord vriend
Tranen
Verdriet
Leegte
Onrust
Chaos
Verleden
Jij
Ik
Wij
Donker
Zwarte gat
Gemis
Licht
Tunnel
Toekomst
Drank
Slaappillen
Verwerking
Dood
Geen lef
Spijt
Gekwetst
Verlaten
Vertrouwen
Jij
Ver weg
Dichtbij
Ik
Alleen
Verdriet
Jij en ik
Wij
Nooit meer
Dinsdag 3 april 2012
Reacties op dit gedicht
m_x vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
entropy
:
Woensdag, april 04, 2012 12:26
mooi...
marleneke1980
:
Dinsdag, april 03, 2012 23:54
Ingrijpend...
Over dit gedicht
Auteur:
m_x
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
03 april 2012
Thema's:
[Zelfmoord]
[Verliefd]
[Verlies]