ik weet niet meer wat ik moet denken
en wat ik nog mag en kan geloven
in mijn hoofd is het een puinhoop
ik weet niet meer wat goed is en wat slecht
soms denk ik dat deze gedachten niet van mij zijn
maar ze zitten wel in mijn hoofd
ik vraag me af, hoe zijn ze daar gekomen
waarom heb ik deze in mijn hoofd toegelaten
waarom kan ik deze niet laten varen
en waarom vragen ze mij zoveel energie
hoe komt het dat ik er geen antwoord op kan vinden
en hoe komt het dat ze zich zo aan mijn lichaam binden
hoe krijg ik ze weer weg en kan ik me weer volledig gelukkig voelen.