ik heb jou verslaan,
ik ben over jou
diep in mij heb ik
lang gestreden,
lang gevochten.
Toen ik dacht
aan mijn jarelange strijd
op te geven ,
toen ik winnen
had opgegeven
daarna won ik ,
bevrijdend brak ik open ,
en vond mijn oude vertrouwde
IK
terug,
weg van alle pijn
ik heb jou overwonnen
net als in een spel,
was jij de verliezer
ik de winaar
voor altijd
~nouch~
~2-04-2012~