we beginngen aan de eerste helft
"speel die bal over
dan komen de kansen en goals vanzelf"
wanneer ik de bal krijg,
speel ik de bal dan ook rustig in,
dat is wat de trainer
me geleerd heeft, zijn zin
komt de paas niet eens aan
blijven mijn medespelers
teleurgesteld op hun plek staan
verdomme, ze bieden zich niet eens aan!
na een tijdje
speel ik de bal hard in
en dat heeft ook geen zin
want de bal kaats weg
en vliegt maar niet
het doel in
en dan ineens krijg ik de bal voor mijn voeten
recht voor doel, schiet ik mis
jongen die bal had erin gemoeten!
speel ik de bal maar weer rustig over
langzaam rustig opbouwen
en werken aan
het al gekrenkte zelfvertrouwen
de bal belandt maar niet in het doel
raak ik de bal niet goed
niet met het juiste gevoel
Als je niet kan scoren
zal je ook nooit een wedstrijd winnen
dus paas ik de bal, om te beginnen
in de hoop de bal terug te ontvangen
en lekker te kunnen ballen
om uiteindelijk de bal er
keihard verlossend in te knallen!