Diepe stilte,
Stilte in mij
Verdriet
De leegte is niet te omschrijven,
De leegte heeft weinig woorden,
Donker
Zo nu en dan een klein lichtje,
Het lichtje is steeds moeilijker te vinden,
Gemis
Blijven zoeken naar het lichtje,
Ik moet verder,
Toekomst
Jouw aanwezigheid
Onze liefde,
Houden van
Puur, eerlijk en oprecht,
Nog nooit was ik zo gelukkig,
Vertrouwen
De stilte is niet op te vullen
De leegte is niet te bevatten
Pijn
Vragen zullen vragen blijven,
Maar onze liefde zal ik nooit vergeten,
Jij en ik
Waardevol!