Back to...
Terug naar onschuldigheid.
naar een onbezorgde tijd.
Niet moeilijk doen,
over een te kleine zoen.
Zonder moeilijk, verhit en jaloezie gedoe,
over het wat en hoe.
Elkaar accepteren wie je wordt en wat je bent,
dat is misschien, anders dan steeds gewend.
Gewoon..... back to basic.