Make
jij was steeds een beetje harder
liefde tonen kon je niet
‘t maakte mij ook deels verwarder
jij die nooit gevoel verried
Jij was steeds een beetje anders
Niet zo’n standaardmoeder dus
Ondanks alle waterlanders
krijg je toch van mij een kus
jij was steeds een beetje killer
knuffelen was niks voor jou
dat gemis maakt me wat stiller
en toch hou ik nog van jou
zelfs nu ben ik nog voorzichtig
om wat wij hebben gemist
want het blijft toch zo doorzichtig
dat wat ik zo lang al wist
slechts een moeder wordt gegeven
en de mijne dat ben jij
liefste make, blijf lang leven
en kom ooit wat dichter bij