Mijn weg is verbrokkeld,
ik weet niet wat ik moet doen.
Mijn leven is versprokkeld,
ik voel mij een loser een ongelooflijke oen.
Ik zoek ruzie met mijn lief,
ik voel mij een spirituele dief.
Ik weet niks over het christus bewustzijn.
ik blijf maar dwalen in mijn eigen pijn.
Ik blijf telkens dezelfde weg gaan,
wat moet ik toch doen.
Melchizidek, Jezus, Boedha waar moet ik dan staan,
Ik voel zoveel verdriet.
Meer dan dat weet ik niet.
God zij eens tegen mij.
het gaat erniet om wie je wilt zijn.
Wees jezelf en wees blij.
wees niet bang voor wat er komen gaat,
wees dankbaar voor waar je nu al staat.
want als je verlichting wilt bereiken,
hoe je niet naar achter of naar voren te kijken.
Alleen leven in het nu,
hoe doe ik dat nou weer.
Ik zit continu te janken in mijn eigen zeer,
ik trek de mensen om mij heen naar beneden keer op keer.
Hoe kom ik in balans,
hoe voel ik mijn eigen sjans.
Is het dan puur die ene vraag?
Kan ik het aan?
wil ik er voor gaan?
laten we het dan accepteren deze storende bewustzijnslaag.
en opnieuw beginnen.
leef het leven mijn lieve kees, leef vanuit binnen.
kus van Kees