Bedankt voor alles.
Het verlies van een dierbare,
in jou geval,
een oma, een moeder,
een steun en toeverlatte.
Verlies valt altijd zwaar,
doet het zeer,
verlies van haar,
en van zoveel meer.
Wil ik er zijn voor jou,
voor je familie,
al ken ik ze nog niet,
het horen deed mij al verdriet.
Zo bid ik tot god,
hoop dat hij het je oma verteld wat ik al biddend door geef.
Zal er zijn voor haar klein dochter,
zolang ik leef.
Weet ik dat zij trots in de hemel zal zijn,
kijkend naar de pracht die zij achter liet.
Want al is verlies niet fijn,
en doet het zoveel verdriet.
Ik weet zeker dat zij van der leven genoten heeft,
Kinderen gebaard klein kinderen gekregen.
Heeft ze vast hele mooie momenten beleefd,
maar ook in moeilijke tijden hebben moeten leven.
Wil ik haar bedanken,
dat zij heeft bestaan.
Haar bedanken,
voor al het moois wat ze heeft gedaan.
Ik heb der dan wel nooit gekent,
maar haar liefde zit ook in haar familie.
Ze leeft voort in de harten van hen allemaal,
de liefde die ik in haar kleindochter zie.
Ik zal er altijd zijn voor haar,
zal der alle liefde geven die ze verdiend.
Zodat der oma met een gerust hart van boven kan zien,
dat haar klein dochter in liefde zal voort leven,
en ook haar liefde kan door geven.
Zal er zijn voor haar familie,
in goede en in slechten tijden.
Haar steun en toe verlaat,
mijn uitterste best doen voor haar.
zowel zij als ik hebben veel geleden,
hebben beiden geliefden verloren in ons jonge leven.
Helaas zijn we allen van de dag.
Maar leven voort met die liefdevolle lach.
De liefde die voort zal blijven bestaan,
Te samen kunnen we verdriet aan.
Niemand neemt ons die liefde af.
Liefde in de harten,
Bedankend voor haar bestaan.
Geven haar een warme plek,
geborgen in de harten van haar kinderen,
klein kinderen, en na zaad.
Lichaam misschien niet meer bij haar familie,
maar haar ziel zal altijd voort bestaan.
Bedankt voor alles.
Ik zal goed voor uw klein dochter zorgen,
beloof ik haar trouw,
dat ik van der hou,
met heel mijn ziel, hart en geest.
Bedankt dat u in leven bent geweest.