Ik moet door,
mijn leven gaan verder
Hoe moeilijk dat ook is,
leven zonder jou is een groot gemis.
Jij hebt niet gewild dat ik ook stopte met leven,
jij wilde het beste voor mij
Ik moet er mee leren omgaan,
ik moet deze moeilijke tijd doorstaan.
Eindelijk was ik echt gelukkig,
eindelijk voelde ik me echt veilig.
Jij bood mij die veiligheid,
het voelde zo puur, zo eerlijk, dat is een feit.
Jij gaf mij het vertrouwen terug,
jij leerde mij mijn grenzen aangeven.
Onze band, voor mij heel bijzonder,
jij, ons geluk, het voelde als een wonder.
Het gevoel wat jij mij gaf kende ik helemaal niet,
jij hebt mij geleerd dat ik goed ben zoals ik ben
Jij leerde mij vertrouwen te hebben in mezelf,
waarom had jij dat dan niet in jezelf?
Ik geloof niet in toeval,
jij bent niet ‘zomaar’ mijn leven ingekomen
Jij hebt mij verschillende dingen in laten zien,
het is je gelukt bovendien.
Jij hebt mij bijzondere dingen geleerd,
afgaan op mijn doel, me niet tegen laten houden
Ik ga ervoor en ik hoop dat jij met mij mee komt kijken,
en als ik iets anders aan moet pakken, laat jij mij dat dan blijken?
Altijd in mijn hoofd,
altijd in mijn hart
Lief, vergeet niet dat ik heel veel van je hou.