je zelf verloren,
in een strijd van acceptatie en vergiffenis.
niet weten waar je staat...
heeft dat geen slechte betekenis.
Het masker is gebroken,
Net als mijn hart en mijn ziel
het liefst wil je verdrinken
in de fantasie waar ik zo voor viel.
Verschuilen achter een grote muur,
het ontvluchten van de realitijd
het liefst wil je weg rennen,
en nooit meer terug komen, met grote spijt.