Het is en laat het denken over
wit van de muren en het plafond
schreeuwend paars van het kleed
het bruin van de beddepoten
Het laat zich even zien in de flits
van een tong op zoek naar een vlieg
vlieg, die in de achtergrond verdwijnt
vult een weinig een hongerige maag