Je weet wel,
als het licht wordt.
Voel je weer,
de warmte,
en het gevoel,van er nog zijn.
Aangeraakt door de dag
laat jij je leiden.
Dan als er niemand meer op je wacht,
het wachten een verlangen wordt van ontmoeten.
Als alle kaarten gedraaid zijn,
het glas is leeggedronken,
is het verlangen om te gaan groter.
Je weet wel,
als het licht wordt.
Voel je weer
de liefde
die er altijd zal zijn.
Aangeraakt door de dag
liet jij je leiden.