Die zwoele zomeravond
in Monaco genoot ik van de
jazzband, de borrelnootjes
en mijn glaasje Martini.
En toen 'n zachte zeebries
een ster deed vallen
tot achter het paleis
dacht ik reikhalzend
aan mijn dromen.
En dat het er misschien
nooit van zou komen.