Het is niet dat ik je niet vertrouw,
En het ligt ook zeker niet aan jou.
Maar soms dan twijfel ik eraan,
Bang dat jij me zult laten gaan.
Zoveel moois dat er nog rondloopt,
Is er geen ander waar jij op hoopt?
Een vraag die nergens op slaat,
Want je hebt me vertelt dat je niet gaat.
Maar het doet me ontzettend goed,
Dat ik jou toen heb ontmoet.
Want jij bent er altijd voor mij,
En dat maakt mij zo enorm blij.
Als ik denk aan wat jij allemaal voor mij doet,
Dan voel ik me ook meteen weer goed.
Ik weet dat ik jou kan vertrouwen,
En dat ik op jou kan bouwen.
Ik hou van jou !3